Un èxit de públic

116.000 espectadors han assistit a les projeccions que s’han fet a la Filmoteca des que, ara fa nou mesos, vam inaugurar la nova seu del Raval. Son molts, moltíssims, un 75% més dels que, durant el mateix període del 2011, van acudir a la sala de l’avinguda de Sarrià. Si a aquesta xifra sumem els visitants de les exposicions, els alumnes de Filmoteca per a les Escoles i els usuaris de la biblioteca, els resultats encara son més encoratjadors. En nom, doncs, de tot l’equip de la Filmoteca, vull agrair a tots aquests afeccionats al cinema que heu cregut en el nostre projecte i, amb la vostra presència, ens heu recolzat.

No va ser fàcil posar en marxa la nova seu de la Filmoteca però mai no hem deixat de creure en la necessitat de centralitzar en un mateix edifici les ofertes culturals cinematogràfiques que ara oferim a través de dues sales de projecció, dos espais expositius i la Biblioteca del cinema. Malgrat les inevitables restriccions pressupostàries hem aconseguit augmentar en un 50% la programació i produir tres exposicions, a més d’oferir nous serveis, com l’eficaç instrument de comunicació que implica el nou web.

La nostra voluntat, a l’hora de programar, ha estat oferir un perfecte equilibri entre la qualitat i la diversitat, la revisió dels clàssics i el descobriment de nous territoris, la reivindicació del llenguatge cinematogràfic i la seva implicació social Deixo en la memòria de cada espectador les pel•lícules que més han agradat, les descobertes més insòlites o les revisions més nostàlgiques. Personalment, em quedo amb el record dels molts visitants il•lustres que han lloat la nostra Filmoteca i han compartit el seu entusiasme amb el públic. El vostre recolzament és, per últim, el millor estímul per seguir endavant de cara al proper any. Prenem nota dels errors comesos però també coneixem una mica millor els vostres gustos i puc garantir que treballarem per no defraudar-los.

Bones festes a tothom!

Deixa un comentari