Site icon El blog del director

El públic, benvingut!

La nova seu de la Filmoteca ja està en marxa! Diumenge, 19 de febrer, amb motiu d’una jornada de portes obertes, vam rebre la visita de més de dues mil persones interessades en conèixer per dins l’edifici, situat a la plaça de Salvador Seguí del Raval. Alguns van optar per veure les projeccions a la sala Chomón d’un programa que incloïa curtmetratges de Chomón mateix, de Chaplin i d’Erice, a més de dos documentals sobre Barcelona. D’altres van preferir fer una visita guiada per l’espai Caralt, la Biblioteca del cinema i
l’exposició sobre la guerra civil i el cinema. I uns quants entusiastes  fins i tot van fer programa doble i van participar amb les dues  activitats.

Dimarts, 21 de febrer, vam iniciar les sessions regulars amb la projecció d’El hombre de al lado, una producció argentina destacada com un dels millors films de l’any per la crítica especialitzada. Al vestíbul va haver-hi cues, especialment per celebrar el cinquanta aniversari de West Side Story, i moltes cares d’expectació. Feia temps que tots esperàvem que arribés aquesta data. Ara, la nova seu de la Filmoteca ja és oberta. Des del primer dia, les sales, l’exposició i la biblioteca s’han omplert de públic. Benvinguts!

Exit mobile version